Uleman (Undangan Versi Bahasa Jawa)

Assalaamu’alaikum wa rahmatuLlahi wa barakaatuh

Nuwun hawiyosipun serat punika sesulihing badan kawula sowan wonten ing ngarsa panjenengan sekaliyan. Mbok bilih Gusti Allah angganjar wilujeng ing samudayanipun, kita badhe gadhah niat ningkahaken yoga kita ingkang nami

Ratih Putri Pratiwi
(putrinipun bapak lan ibu Boediono)

pikantuk

Yudhista Aditya Prastowo
(putranipun bapak lan ibu Soewadjie)

Ugi hangajab rawuhipun para sutresna,
hangestreni khajat nikah ingkang bade rinakit wonten ing
Jl. LA. Sucipto 338f Malang – Jawi Wetan
Lumadi hing dinten
Jemuah Kliwon kaleres tanggal 29 Desember 2006
wekdal tabuh kaping 16.00 WIB.
Mbok menawi panjenengan sekaliyan dhangan ing penggalih sarta mboten wonten alangan saktunggal punapa, kita aturi anyekseni lan angrawuhi kajat lan niat kita kasebat ing nginggil punika. Awit saking rawuhipun para sutresna, keparenga kita nelakaken gunging panuwun.

Cekap semanten atur serat ulem punika.
Tuhu langgeng trisno.

Akad nikah rinakit wonten ing dinten lan papan sami, jam 09.00 WIB

This entry was posted on Kamis, Desember 28th, 2006 at 8:19 am and is filed under Nikah. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

35 Responses to “Uleman (Undangan Versi Bahasa Jawa)”

  1. eMars Ode Says:

    Ini yg saya cari

  2. ilham Says:

    makasih atas suratnya coz lagi butuh buwat tugas

  3. Bening Says:

    makasih ya…..
    saya ada tugas bahasa jawa mmbuat undangan, & akhirnya langsung ktemu
    thank you~

  4. lingkaranbiru Says:

    wah keren neh, kayak undangan yg dipake orang kraton :)

  5. fahmi muzakki Says:

    betul betul betul memang mas jago

  6. galuh retna Says:

    Matur suwun…..

  7. Nanda tri Says:

    matur suwun mas,

  8. almira Says:

    huh….
    akhirnya nemu juga….
    ini tugas bede yang aku cari cari…
    tengkiyu…
    au nggak tau klu ndagh da ini…
    tengkiyu so much…

  9. Adit Says:

    Trimakasi skali. .
    Ud ngantuk2,tnyata ada. .sae pisan lagi! ;)
    Bsug jd lgsg bsa ngumpulin tgs,,
    ;-D

  10. daru Says:

    matursuwun mbak/mas….

  11. dony Says:

    mkasih teks nya…..ijin mau sedot neee..

  12. Ali Shodiqin Says:

    Matur nuwun contoh undangannya Mbak Putri. Ndak mudah lho mencari data undangan bahasa Jawa, dan Mbak Putri menjawab hajat kula menika. Suwun.

  13. sigit Says:

    matur sembah sewu nuwun, amargi kulo wonten pesenan undangan kanthi boso jawi, contho meniko kulo kinten sae sanget. sepindah malih matur sembah nuwun.

  14. budi Says:

    maturnuon mas aq jadi seneng gug usah repot repot mikir golek iki langsung entok

  15. ariev777 Says:

    thank Qyu… kalo do’a pengantin pake bahasa jawa ada gak ya?

  16. khola Says:

    niki ingkang kula pdosi,matur nuwun

  17. kanaka Says:

    matur nuwun sanget

  18. adhi aha Says:

    akhirnya ketemu juga ,, . alhamdullilah ,,.

  19. vino Says:

    mba maturnuwun contoh undangannya..
    bagus ini..

  20. Mita Says:

    keren, akhirnya bisa selesai

  21. prillyyynggoro Says:

    trims bwt contoh ulemnya… bwt tgas b.jawa….

  22. prillyyynggoro Says:

    trims bwt cntoh ulemnyaa… bntuu bgt bwt tgas b.jawa….

  23. Dhefiey Says:

    makasih bangeeeeeeeeett…
    tugas q selesai….
    terima kasih
    thank you
    matur suwon

  24. abidzar Says:

    Thanks for the example of Invitation of Java Language. It’s my homework. OK.
    Next Time I’ll be back…

  25. itsna aziza Says:

    matur kasih bgt dech
    akhir x dpt jg

  26. hepy Says:

    matur nuwun sanget :D

  27. evrything Says:

    matur suwun sanget mas, kulo iijen ngampil lan edit njeh kangge tugas kulo.

  28. neni Says:

    ktmu jga mkcih ea

  29. yenikilovers Says:

    makasih ya aq pusing cari tugas tapi ketemu di sini,,,,,
    hebat kmu,,,

    matur nuwun njeh konco2…..

  30. NamikazeNanda Says:

    Matur suwun nggih, mbak/mas XD

  31. Anonymous Says:

    makasih gan.. lagi buat tugas

  32. motokebo Says:

    SIP

  33. ajiyosman Says:

    thx yaa…

  34. MARTIN Says:

    KEBETULAN ADA TUGAS MATUR NUWUN

  35. zahrit Says:

    makasih.. ya :)
    saya ada tugas basa jawa suruh buat undangan akhirnya ketemu deh :)

Leave a Reply